anblock_italia Creative Commons License 2006.03.20 0 0 2866

Hát ez aztán igazi kreáció, nagyon ügyes vagy, én tejfölös poharakba tettem, így egy fázis kimarad, jövőig ellesznek ebben a földben. Én soha nem raktam rá fóliát, és 90 %-os volt legalábba megmaradás, csak persze néhány hétig nem raktam napra, mondjuk amikor már jó meleg van és kivihetjük, akkor hamarosan látszik rajtuk az erő. A locsolásnál én is kezdetben permeteztem, de tartok tőle, hogy nem megy le eléggé így a víz,  most inkább kerestem egy nagyon kicsi kifolyós kannát és azzal locsolom őket, meg a többi palántácskámat is. Én is nagyon kiváncsi vagyok a földbe vetett magok sikerére, szívesen átállnék én is. Szerencsére nekem soha nem lettek atkások. Az én icipici, talánha két centiseim is szépen élnek,talán egy halt meg.

A nagyok tápoldatozásánál én azt szoktam csinálni, hogy amikor felviszem, elsőre sima vízzel jól belocsolom és másnap, vagy inkább harmadnap megkapják az első tápos locsolást. A cicád igen szép és igen kiváncsinak tűnik, az enyém most is a bougainvilleám tövén horkol, nem tudtam tőle locsolni. Jó volt látni a kicsi leanderpalántáidat, jól néznek ki.

Előzmény: sera (2853)