Sziasztok!
Egy informatikailag túlképzettnek éppen nem tekinthető ismerősöm jó ötletnek találta, hogy fontos leveleket tudatosan a Törölt elemek mappában tartson. A házastársa eléggé el nem itélhető módon egyszercsak ürítette a Törölt elemek mappát, ezzel legyalúlva egy halom üzleti levelet benne méretes tervrajzokkal, képekkel. Namármostan amikor engemet felhívtak telefonon, még nem vol tegyértelmű hogy mindketten otthon alszanak-e, igy kérdésem nem csak informatikai, hanem egyúttal sajnos szociálpszichológiai jelleget is ölt.
A gépen magyar XP van, rajta 1.07-es magyar Thunderbird, mikor hívtak a Thunderbird még futott, lecsekkoltattam velük a Trash file méretét a profilban, az 700 mega körüli volt, amit ftp-n felmásoltak a masinámra. Átneveztem, és bemásoltam különböző Thunderbird és Mozilla instanszok profilja alá, de sajnos csak 6 levél látszott a kliensben. Ekkor fájlsérülésre gyanakodva újra elküldettem velük a már kilépett TB-ből a fájlt.
Az msf file felépitésekor látszik hogy 86 levél van benne, de a művelet végeztével egyetlenegy sem látszik a 700 megából. Kérdésem az lenne hogy milyen módszert javasonlátok a levelek megmentésére? Milyen program tud TB leveleket importálni? A kezem ügyében lévő Outlook Express és mac-es Eudora nem.
A fájlbemásolásos trükköt próbáltam windowsos és mac-es TB 1.5-el, Mac-es Mozilla 1.7.x-el, próbáltam msf file-al és anélkül, meg kézzel hegesztett msf file-lal is. Pliz help!
SzG