Adamwarlock Creative Commons License 2006.03.18 0 0 4933

Én ugyan nem reménykedem abban, hogy valaha lesz itt rockrádió, csak azért jó lenne, igény is lenne rá, meg tudod ez a médiaegyensúly dolog meg hasonlók...

De ez reménytelen. Igazából nem is rockrádióra lenne szükség, hanem arra, hogy a legkeményebb szám a médiában ne bon jovitól a have a nice day, ami szerintem elég nagy szégyen. Meg ne csak Bon Scott szép kis rókázásának mittoménhanyadik évfordulóján hlljunk egy you shook me all night long-ot a slágeren, amire ezer sms jön, hogy ez milyen állat volt és, hogy több ilyen szám kéne a rádiókba, de azért az okos rádiós közvéleménykutatós bácsik csakazértis benyomnak utána egy auth csilla számot, hogy csökkentsék az életkedvemet. Egyszerűen nem képesek felfogni, hogy ez is kell. Nem hiszem, hogy annyira fájna berakni egy rockzenei műsort valamelyik kamu kívánságműsor helyére. Vagy egy jó kis bbc rock show utánzat bruce mesterrel az kéne ide! Nem tudom elképzelni, hogy milyen megfontolásból nincs egy igazi kemény track egy rádiónál sem. Hát csak valamelyiknek mi vagyunk a célközönsége, bazze!

Előzmény: Artension (4931)