Adamwarlock Creative Commons License 2006.03.17 0 0 4926

,,

másrészt: azt konkrétan nem írod, hogy jutott el hozzád a dickinson best of - hiszen végülis az volt a fordulópont. "

Azt is a fateről kaptam, pontosabban egy lemezboltos haverjától. Apám megelégelte, hogy csak szar zenének nem nevezhető istentelenséget halgatok, aztán elment a haverhoz, hogy adjon valami modernet. Aztán kaptam ezt. Nem épp modern, de ez 2001-ben volt, akkor jelent meg, és hát kirángatott a mélypontról. Két hónap elektromoszene elvonókúra dickinson módszerrel, majd maidennel guns-al, meg faith no more-ral. Mire vége lett a nyári szünetnek más ember voltam...

De nem mindenkinek van ilye lelkiismeretes édesapja, szóval ha ő nincs, akkor még én is technót hallgatok. Viszont ez az átmenet hozzásegített ahhoz, hogy jobban utáljam az elektromos zenét, mint a sima rockerrek.

Summa Summarum: Rock rádió az kell, lehet, hogy neked nem, de én és szerintem az országban nagyon sokan örömmel fogadnák. És akkor talán nem úgy állnánk, hogy elmész egy átlagos buliba, és a zene miatt rosszúl vagy, mert szar dübörgős antiinstrumentális gagyi, mert a kedves szolgáltatók szerint ez az igény. Érdekes, a fater még úgy beszélt a diszkóról, mint egy olyan helyről, ahol kellemes, bulizós zenék voltak, amit élveztek még a keményebb műfaj kedvelői is, és eltudtak táncolgatni. Akkor a diszkó egy közös nevező volt. Ma meg egy techno hipp hopp omlás az egész. Nem mondom, hogy ha lenne rock rádió akkor nagyban változna a helyzet, de ha az ember nem kap felülről támogatást,lásd mint én, akkor csak a zenetv-k meg a rádiók maradnak, s mivel nem hall más zenét, mint amit ott adnak, meg hülye műsorvezetők szövegeit hallja, akkor azt veszi le, hogy a rockzene lecsúszott, agyatlan zúzás, a rockerek piától bűzlő, igénytelen csövesek. Egy hamis képet alkot róluk, amin igen nehéz változtatni, és mindez azért mert nem tudja meghalgatni a másik oldalt is...

Előzmény: Artension (4924)