mvyky
2006.03.17
|
|
0 0
915
|
egyébként azt én nagyon nem szeretem, ha egy koncerten a frontember nem nagyon kommunikál a közönséggel. ha meg dumál, akkor az egy kicsit olyan számomra, hogy tényleg csak ott, csak annak a közönségnek akar is valamit mondani és éreztetni velük, hogy fontosak egymásnak kölcsönösen. szóval, tetszik ha létrejön egy egészséges párbeszéd zenekar és közönsége között egy koncerten. amikor csak duma nélkül egymás nélkül tolják a dalokat, az olyan majdnem (mondjuk nagyon lesarkíva persze!) , mintha otthon egy koncert CD-t hallgatnék nulla átvezetőszöveggel! sajnálom, h Mustaine nem volt most beszédes kedvében... én a BTU turné során még Londonban láttam őket, de akkor legalább dumált a kezsérüléséből való felgyógyulásáról, egészen odáig, hogy elmesélte, hogy a doki azt mondta neki, hogy lehet, hogy soha többet nem fog tutni gitározni stb. stb. de hogy most itt van és láthatjuk, hogy még elég jól működik ez a kéz... :-)))) persze egyből óriási ováció tört ki!!!!! nagyon tetszett! tehát úgy érzem kellenek az ilyen kis átvezetések igenis a dalok előtt egy koncerten!
egyébként a "frankón" arab alatt én nem a fehér ruhásokat értettem, hanem azokat akik egyszerűen csak tényleg arabok, a tipikus arab arcvonásokkal, kinézettel. (az hogy igazából kinek milyen ruhája, meg haja van lényegtelen számomra. az alapján nem szabad messzemenő következtetéseket levonni szerintem. a metál zenéhez számomra nem elengedhetetlen a hosszú haj vagy a szakadt, vagy netán bőr öltözet!) |
Előzmény: goldilox (914)
|
|