Adamwarlock Creative Commons License 2006.03.17 0 0 4923
Ez nem úgy megy ahogy te gondolod. A rádió nagyban tudja befolyásolni az embert. PL. Úgy hetedikes koromban már meguntam a faterom kazettáit( dire straits, deep purple, sabbath), meg a suliba is kezdtek az emberek a zene felé nyitottabbak lenni, és én is ki akartam alakítani a saját izlésemnek megfelelő repertoárt. A régi kedvenc számaim nem voltak ,,menők", úgyhogy hova nyúltam? A rádióhoz. És Danubiust kezdtem halgatni,(amit azóta utálok) mert a slágeren csak az '50-es '60-as évek zenéi mentek, ami elég unalmasnak tűnt. Nagyjából egy évig halgattam a sok szart, ami jobb híjján már kezdett tetszeni... Érted nem találtam jobbat ennél a gagyi diszkó-szemétnél, és majdnem én is ott ragadtam( bár végig éreztem benne, hogy azért mégse tudja kiváltani azt az eufórikus örömöt, amit a fater régi cuccai, meg zeneileg se találtam vonzónak, és mégis tetszett, mert mindenhol ezek mentek, még a zenetv-ben is). Én bizony megjártam a poklot, és ott is ragadtam volna, ha mint fénycsóva a sötétségben eljött hozzám egy dupla korong formájában Bruce Dickinson: Best of. Már az első számnál hallottam, hogy ez kell nekem, és kilábaltam a szörnyű nyavalyából. Igen. Ezen mind nem megyek át, ha van egy rádió ami rockot játszik. Az emlékbe beleborzongok, amikor csak rágondolok...brrrrrrrrrrr....
Előzmény: Artension (4921)