Mitől érezném jobban magamat???
Egyébként látom, hogy teljesen reménytelen ez az egész. Ha még 20 év múlva is élni fog az a topik, akkor is ugyanitt fogunk tartani. Nulla tolerancia, zéró empátia.
Egyszerűen nem értem ezt az egészet. Ha megfigyeltétek, én még senkit sem próbáltam rábeszélni arra, hogy ne vállaljon utódot, mert számomra ez így jó, de tudom, hogy más ember másként gondolkozik. (Pedig vannak olyan oldalai a dolognak, ami nyilván senkinek nem jó, csak elviseli, mert nincsen rózsa tövis nélkül- lásd kakis pelus. )
Akkor nem értem, hogy az ellenkező oldal miért hiszi azt, hogy csak úgy lehet gondolkozni, ahogy ők. Csak azért, mert számbeli fölényben vannak?
Egy másik példa: kerek perec hülyének lettem kikiáltva egy bizonyos fórumon, mert nem szeretem a gruppenszexet, és nem akarom kipróbálni. Megtudhattam, hogy önző vagyok, mert nem akarok örömet szerezni a páromnak azzal, hogy lehetővé teszem, hogy más nőkkel is nemi életet élhessen a szemem láttára, illetve ő nézhessen engem közben, ahogy másokkal...stb. Különben is hogy mondhatom hogy nem jó ez, ha még nem próbáltam???
Hát kérem. Én tudom magamról, hogy monogám vagyok, és fájna a páromat nemi aktus közben látni egy másik nővel.
Ennek ellenére lehet, hogy fantasztikusan érezném magam ebben a helyzetben, és élvezném. Honnan tudhatom, hogy nem így lenne? Még sosem próbáltam!
Hiába, én inkább a tudatlanságot választom, mert nekem így jó. A többieknek meg jó gruppenezést kívánok, mert nekik meg az a jó....
És igen, van hasonlóság a két példa között...