tracy71 Creative Commons License 2006.03.17 0 0 1012
Szia! Bár elég kultúráltan írtam le a történetemet, és elég műveltnek tartom magam ahhoz, hogy durván és sértően vissza ne válaszoljak Neked, annyit azért hozzáteszek a történethez. Bizonyára elkerülte a figyelmedet az a tény, hogy mi már több mint 10 éve, pontosabban 14 éves házasok leszünk az idén. Valószínűleg Neked a büdös életben nem lesz olyan kapcsolatod, mely ilyen sokáig tartana. A hosszú kapcsolat viszont bizonyítja, hogy párommal mennyire egymásra találtunk. A baba érkezése csak még határozottabban bebizonyította egymáshoz való kötődésünket. Én csak kívánni tudom Neked és a hozzád hasonlóknak, hogy valaha az életben legyen egy olyan társad, mint nekem van így 30-40 között. Ja és még valami: nem hiszem, hogy az elváltak táborát valaha is szaporítanám. Ennél a párom sokkal jobban szeret és én viszont! Soha nem kívánkozott el, jelét sem adta soha. Ja és ha szerinted mégis elkívánkozna, csak én nem tudom, erre csak az a válaszom, hogy megtehette volna 13 év alatt már egy párszor. Mégis egymás mellett vagyunk. Volt sok rossz, ami próbára tett bennünket. Mégis boldogok vagyunk egymással és mindent megteszünk, amit a másik kér. Lehet, hogy szerinted ilyen kapcsolat nem létezik. De ismered az arany igazságot? Amit nem tudsz, nem biztos hogy nincs is.
Előzmény: domotor.reka (1008)