Sziasztok.
Én ápr. 20-25-ig leszek Milánóban, de nem Magyaro.-ról megyek, hanem Németországból. Már nagyon várom, jól fog esni egy kis változatosság. Bár a tervünk rengeteg, az időnk 5 nap, de semmit sem szeretnénk kihagyni.
Mrs. Fred! Lehet, én értelmeztem rosszul, tehát, akkor van reggeli. Nem baj, hogy csak ennyi, nem is tudok sokat enni reggel, meg fiúk nélkül utazunk, úgyhogy nem a kajálás lesz a fő attrakció.
Mindenkinek:
Mostmár nagyon kiváncsi vagyok erre az Itália-imádatra, mint már említettem, Itália nekem kimaradt. Pontosabban Pescara-ban síeltem kb.13 éve 2 napot, de nem érintett meg a mások által beígért csoda, amit a síelés adhat.
Mi Gran Canaria-val voltunk így, minden évben megfogadtuk, hogy jövőre máshová megyünk, mégis minden márciusban vagy februárban azon kaptuk magunkat, hogy repülünk a szigetünk felé. Én ott érzem igazán azt, hogy hazaértem. Talán előző életemben ott élhettem. Titkon remélem, hogy életem valamely szakaszát ott élem le. 8 éve járunk oda, idén először nem mentünk, de bevallom, igen erős "honvágyam" van.
Most Barcelonába megyünk márc. 27-től, ha valaki közületek már járt ott, tanácsokat szívesen vennék.
Egyébként a nem nyitunk ki időben stílus nemcsak az olaszokra jellemző, a spanyolok sem izgatják magukat túlzottan. Egy nyitvatartás csak részletkérdés. Hová a rohanás. De szeretnék én is így élni. Talán majd egyszer.