mitcsenkov Creative Commons License 2006.03.16 0 0 257
Életemben először voltam Lajkó-koncerten, de azt kell mondjam, amit az index írt, nagyjából egyezik azzal, amire gondoltam...

A hangosítás csapnivalóan gyenge volt. Nem is értem, hogy lehetett ilyen helyre vinni egy hegedűt... Nagyon nyers volt, visszhangos, nem jó.

Félix persze nem játszott ettől rosszabbul. Én őt a Koncert '98 c. lemezről "ismertem meg", az maga volt a csoda. Most nekem kicsit hiányzott annak az érzelmes, finom hangja, hangzása, helyette sodró lendületű, virtuóz Félixet kaptunk - aki persze néha azért lelassított, és az kellett is nagyon.
Markovic-ék viszont zavaróan túl voltak hangosítva. Utána már egyszerűen nem hallottuk a finomabb hangokat... :( Egyébként jó, vidám zene volt az, amit játszottak, Félix-szel együtt remekjó volt, ott már helyén volt a sodró lendület, a követhetetlen futamok, a rögtön az elején elszakított húrt kerülgető citeraszó (ami az elején szintén nagy öröm volt).
Egyetlen gond, hogy ott is túl volt hangosítva a rezesbanda, elnyomták a citerát / hegedűt.

Ha én lennék Félix helyében, erősen fenékberúgnám a szervezőt és a hangmérnököt...
Előzmény: sherpa14 (256)