deps Creative Commons License 2006.03.16 0 0 1687

oké nem beszélünk csacskaságokat :D

én nem vagyok emeléshívő! a másik dolog, hogy egy lájtos terepezésnél már le lehet szedni a lökhárítót, én még nem tapasztaltam ilyet, pedig azért amikor beneveztünk pölö az emődi trophyra..... nem semmi pálya volt az éjszakai! pedig azért a kicsikém kapott rendesen! igaz nem szántásban mentünk, de azért ilyen terepen még nem voltam, hogy redes mosások, traktornyomok a vízalatt.... pedig már láttam sokmindent...... mondjuk egy 90es évekbeli zempléntropy az iagzán csodálatos volt! sajnos csak volt, pedig babod és zemplén volt a szívemcsücske......

nade vissza! ugyanazon az úton még az előttem lévő nívának sem esett le a lökhárítója, pedig az a srác nem is műútra vette, és nemigazán sajnálta......

a samu tényleg nem sportkocsi, de ha jól akartad érteni, akkor értetted, amit akartam mondani.......

sajnos nem láttam/látom a volt autódat, mert a 4x4 magazint már rég vettem, de lehet, hogy akkor majd most! már nem olyan mint a régiek......

nem tudsz meggyőzni a benzines/dízel összecsapásról! a dízel kényes dolog, és a füstöléses évek már elmúltak a kétütemű korszakkkal, meg a dízel a teherautóinkba valók, és nem személyautóba, SZERINTEM...... az hogy egy 4000benzines kocsika ilyet produkál, hát istenem! csak tudo, ha egy ilyen kocsit mondjuk erre a körülményekre használnak akkor nem lesz ez sem hosszúéletű(ezt is meg lehet állítani, mert ugye nagyblokk, nincs olajszivattyúja, hogy mondenhová eljusson az olaj a mociba, és akkor jajjjjjjj, volt már rá példa anno, pölö zemplénbe is!) meg a másik lényeges dolog, hogy nem egykategória! ilyet szerintem nem lehet egylapon említeni........

samu alkatrészekben pedig ha hiszed ha nem borsodban nem lehet kapni hozzá semmit! lásd olyan stílusu srác mint a köpci......... max bemész bárdihoz, vagy lőrinchez és kész!

az itt előforduló samuk száma egy versenyen olyan 15-20 környékén van plusz ami otthon maguknak alkatrésznek, meg még max 10-15 darab rendszámos, am nem terepjáró..... oké legyen 40 db.......

Előzmény: nyuszy (1686)