Szia Andixka!
Na látod, a férjeddel tényleg jót tudnál futni szerintem is!!! Feltételezem, hogy tolerálja, ha épp Neked nem megy olyan gyorsan, mint neki :) Én is a kedvesemmel megyek, régen ő focizott, de mára már neki is kell edzeni, ha jó kondiban akar lenni. De ő még mindig jobban bírja, mint én... :) :) Így meg van a motiváció, ha vele vagyok! :-) De egyedül is oké! Neked is menne! Tudod, nekem meg az úszás nem menne !:-) Túl szégyenlős vagyok akár fürdőruhára is levetkőzni :-) :-))))) De ez nem is tudom miért van. :)Nem feltétlenül a kilók miatt...amúgy is szégyenlős vagyok... hihihi...:-DDD
Pedig régen szerettem úszni, főleg akkor jó, ha a saját tempómban tehetem. (Szerintem a futásban is ez a jó, hogy úgy futsz, ahogy jól esik, akkor állsz meg, amikor úgy érzed, de persze nem szabad átesni a ló másik oldalára és többször sétálni, mint futni. Én is utáltam a suliban futni, mert ott olyan kötelező volt :-/...:)
Szaunázni is szoktál???
Mifelénk a Rákos parton jelenleg elég sár van, úgyhogy már nagyon várom a száraz időt, amikor rendszeresen mehetek futni, MINDEN reggel! :-) Pedig annyira mégsem szeretnék, de amikor kint vagyok, akkor már élvezhető!!!! Lehet, hogy Te is így éreznél!!! Csak, azt hiszem már említetted, hogy van Nálatok egy kisbaba, és ha elmennétek közösen futni a férjeddel, tudna valaki rá vigyázni?
(Na, már megint egy könyvet írtam :)