Miért nem használtok óvszert?? :-)
A többi hsz-re.
Kicsit elmentünk offtopicba, de még erre reagálva írnám, hogy pont a napokban olvastam valahol valakitől, hogy a kapitalizmus a pazarlásra épül. És milyen igaza van!
A reklám szükségességéről: én egyáltalán azt nem értem, mi a francnak van szükség 56 féle tejfölre????? Vagy 56 féle kenyérre???? Szerintetek az emberek tényleg válogatnak pl. a szezámmagos meg a félbarna között? Elárulom, én végeztem az ismerőseim között egy közvéleménykutatást, és abból az jött ki, hogy a legtöbb embernek tökmindegy milyen kenyeret eszik. Jó, persze, ha a valakinek valamire allergiája van, akkor ne vegyen olyat, vagy a cukorbetegeknek is szükségük van diabetikus élelmiszerekre, de azontúl csak pazarlás az 57. kenyeret is piacra vinni. Szerintem legalábbis.
És akkor még nem beszéltünk az 56 féle autóról (tényleg akkora a különbség közöttük?) az 56 féle újságról, az 56 féle divatházról, amik tökegyforma ruhákat árulnak, legalábbis még semmi jelentős különséget nem fedeztem fel egyes divattervezők stílusa között, az 56 féle kereskedelmi rádióról, amik ugyanazt a zenét nyomatják, stb.stb.stb. a példát végtelenségig lehetne sorolni.
A prostinak csúnya vagyok, feleségnek csóró stb. gondolatmenet meg mintha rólam szólna, azzal a kiegészítéssel, hogy én feleségnek is csúnya vagyok. :-(