afsiH!
Szia Tuutuu!
> Ha már hal és halak..:}}
> Hal pucerálás közben halszagú tud lenni az ember keze.
Kétségtelenül igazad van, de 1 igazi HALbarátnak mitől oly' NAGY' gond ez? ? ?
A hal pucerálása együtt jár annak természetes hal ''illatosodásának'' átvételével is, ugyanakkor előrevetíti a sikeresen elkészített halászlénk/halétkünk elfogyasztásának élményét is...
Javaslatos 5let?: ecetes víz, vagy többszöri, meleg vízben történő körömkefés, szappanos kézmosás.
A gumikesztyűs hal-pucerálás számomra idegen jelenség fizikálisan, de egyéb gasztronómiai hagyomány(ok)ból eredendően is . . . Példálózásom OFF lenne!.....
Kedves Tuutuu!
Számomra, -
mint halkedvelőnek a HAL bármely módon el(ő)készítve sem büdös,
amennyiben emberi fogyasztásra alkalmas a nyersanyag!
1xűen halbukéja van!:-)))
- élmény a hal tisztítása, élmény az előkészítése, s az elkészítése is
szabad tűzön, vagy bármely hagyományos módon!
Kedves egészségünkre!
afSiH!