tibra
2006.03.11
|
|
0 0
3433
|
A szolnoki esetről kicsit szubjetíven:
Ez az egész csak arra jó, hogy minél kevesebben menjenek el szavazni. Vegyük el a kedvünket a szavazástól profi módon. És végül csak a törzsszurkolók döntsenek mindenről. Ez nekem nem tetszik. Nem teszik a csel sem, ahogy sorra csak ezzel van tele a média. Nem tetszik az sem, hogy a fontos kérdésekről csak alig-alig hallunk valamit. Lásd: még az indexen a pótköltségvetés igénye, OV-től a családi adózás. És nem tetszik az sem, ahogy OV alakját démonizálják. De tudomásul veszem: ez itt és most a kampány. Majd lányaim lehet, amikor első szavazók lesznek már más kampányt fognak megszokni. Amúgy: a végeredmény rögzített tollal és a helyszínen adott papíron, függönyös térben történik. Így engem marhára nem érdekel, hogy kijön-e hozzám valaki ilyen lista alapján, hogy szavazzak erre az emberre vagy arra. A szolnoki esethez szűkebben: Én felelős vezetőként (de még helyettesként is) tudom, mit csinál a cégem. Erre jön egy ember (akinek elvileg fogalma sincs) mit talál a tófenéken. Bemegy oda, ahol megy ez a projekt. A helyiek közül senki nem tesz ellene, hogy mindez ne legyen megörökítve. SZF-nek helyben nem lesz semmi gyanus. Azután a ZTV átadja a kazit (lásd még a Mi Újság utolsó lapján lévő narancssárga hirdetést). És, ahogy Sárkány írta valahol. A mi Ferink nem Karakas rendőrkapitányhoz megy, hanem egyenes DFT-hez. Szóval itt valami susmus lehet. |
|