Ráskai Lea Creative Commons License 2006.03.10 0 0 873
Most tudok csak hozzászólni, egy egész nap után.

Igen, ez a vita eddig még mindenütt elindult, ahol eddig megjelentem, akármelyik fórumon. Holott ÉN vagyok a helyemen.

A topik címének és témájának eleget teszek, ezért bátorkodtam hozzászólni. Erre - mint eddig mindenütt - elkezdenek kiutálni a GYEREKET VÁLLALÓK. 

Még sosem voltam leszbikus topikban, mert nem vagyok leszbikus. De ha valaha kíváncsiságból belenéznék egybe, tuti nem kezdeném el osztani az észt, hogy "ti mind elferdült, undorító nők vagytok, bezzeg én vagyok a normális, a tökéletes, legyetek ti is olyanok, mint én, rossz úton jártok, nem tudjátok, miről mondtok le, ha elfordultok a férfiaktól stb.". Még sosem tettem ilyet, és nem is szándékozom. ÉN a férfiakat szeretem, de ha egy nő a nőket szereti, mit érdekel engem. NEKEM nem árt vele! Mit szóljak bele számomra ismeretlen emberek életébe?

Ez is jellemző: az ilyen topikok időről időre arról szólnak, hogy nekiállunk vitázni, hogy akkor szüljünk vagy ne, holott nem ezért gyűltünk össze. A gyereket vállaltók meg egyre csak törekszenek, hogy megváltoztassanak bennünket. Na meg persze sértegetnek, megbélyegeznek. 

Ezért hoztam létre két éve a No Kids Klubot, ahol szigorúan csak a tagok látják a hozzászólásokat, és ott nyugodtan magunk között vagyunk. Néha azért "kinézünk", de mindig ez lesz az eredménye, ami most is történik. Ahogy megszólaltam, máris nekem esett egy GYEREKES, holott őt a kutya sem kérdezte. Egyből letömeggyilkosozott (egy másik fórumon lenáciztak, lefasisztáztak, úgyhogy akár hozzá is szokhatok), akármilyen intelligensen próbálok beszélni. Amit Lepke-Lepo említett (klubtársam :)), azon a bizonyos másik fórumon kívánták a halálunkat (tehát nem itt), és amúgy elsősorban és konkrétan az én halálomat akarták. (Ott még az is szóba jött, hogy többre becsülik a gyereküket elhagyó szülőket / cigányasszonyokat, mint azokat, akik egyáltalán nem vállalnak. Érdekes.)

Kérem, fejezzük már be, hogy "a gyerekek milyen édesek". Nem vonom kétségbe, de nem ezért vagyunk itt. Beszélhetnénk most már a lényegről, amiért valójában összejöttünk?

Lehet új topikot nyitni: "vállaljunk-e gyereket vagy sem?" címmel, és ott folytassátok. Én tuti nem fogok hozzászólni, mert az én véleményem szilárd és kiérlelt ebben a témában.