1,. Miér4t kapsz dührohamot. Mondd azt hogy nem lesz, mert így döntöttem. Kész. Ez az én döntésem.
Én is útálom a felületes embereket, akik ilyesmi alapján ítélnek.
Sajnállak, ha téged még egy felnőtt
se szeretett, de ez egyéni szociális probléma. a gyerek meg úgyis azt a szülőt szereti jobban, aki vesz neki
csokit,hagyja tévézni és mindent ráhagy.
engem sok felnött szeretett nem egy. Pl az anyukám, az apukám, a nagymamám, a nagypapám, a férjem és még sorolhatnám. És én is öket nagyon. De hol van ez attól amit a gyerek iránt érzek?
A gyerek nem azt a szülöt szereti, aki mindent megvesz neki, hanem azt, amelyik szereti. A normális gyerek. Mert az a gyerek akit igazán nem szerettek sokat, az lehet, hogy azt a szülöt szereti, aki csokit vesz neki, mert azt hiszi, ez a szeretet.
Az én gyerekeim szigorúan vannak nevelve, és szeretnek. Mert én is szeretem öket, mindenáron. Akkor is, ha rosszalkodnak.
Orvoshoz minek menj? Rettentö sok indulat és düh sugárzik az írásaidból, amit nem tudok mire vélni. kire haragszol? Gezoora? Rám? Vagy az egész világra?
A homokosokat nem fogadják el. A gyerekteleneket inkább.
Te elfogadod magadat? Mert ha igen, akkor miért érdekel ki mit mond? Engem sosem érdekelt.