Egyébként az is nagyban hozzájárul, hogy a maiden rajongók nagyrészének egyáltalán nincs pénze koncertre, un. " csöves rocker"-ek( ne sértődjön meg senki nem rosszindulatból mondom, mer én is meggondolok minden koncertet). A Metallica mindenképp populárisabb, de a maiden soha nem is akart az lenni. Valszeg soha nem fogjuk kideríteni ki a népszerűbb. Az úgy néz ki tuti, hogy a Metallicára többen mennek el, de az is, hogy ha elmész egy rock rendezvényre itthon, legyen az koncert, fesztivál, mindíg az Iron Maiden feliratú pólósok vannak a legtöbben, legalábbis én ezt tapasztaltam. Monjuk szerintem északon a Maiden népszerűbb.
Azt azonban mind tudjuk melyik banda a jobb!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Dickinson koncert: Én elég sok forrásból hallottam, hogy fog játszani.
A Tyrrany of Souls megjelenésekor még azt mondta, hogy nyáron turné lesz, de úgy néz ki, hogy kevesen vették az albumot, mert erről lemondott. Valami francia lapnak nyilatkozta, hogy nyáron lesz valami. Később egy interjúban olvastam, hogy már úgy kérdezték tőle, hogy kikkel fog játszni a nyáron, meg mikor, erre ő azt felelte, hogy úgy néz ki elvávval pár fesztivált, turné talán jövőre, és hogy Roy Z-vel jön, a Chris Dale féle Skunkworks( Sack Trick) csapatával, vagy talán beszervezi Roy mellé Adrian-t.
Nem tudom ki hogy van vele, ha a nyáron lenne egy dickinson valahol max. egy határátkelésnyi közelben, én kibírnám jövő nyárig a maidenre várakozást. Nagyon szeretném már hallani a Tatlőben...