solemnity Creative Commons License 2006.03.10 0 0 852

Na szóval:

2. Én sem kaptam dührohamot, mondjuk, húsz évig. Most viszont rendszeresen kapok, mert  utálom, hogy
eltervezem az életemet, és más emberek bele akarnak szólni mindenbe. Most még nem panaszkodhatok,
mert még csak néhány idióta kérdezte meg, aki nem tud ép ésszel gondolkozni, hogy "és baba van?" -
valószínűleg a barátom életkorából kiindulva feltételeztek ilyesmit.
DE bevallom őszintén, hogy már most rettegek attól, hogy mi lesz később, amikor boldog-boldogtalan,
 rokon, ismerős és vadidegen erről kezd majd kérdezgetni, én pedig álljak le mindegyikkel külön, és
magyarázzam meg neki szépen, hogy nincs baba, és nem is lesz, és lehetőleg álljon le az ilyen jellegű
kérdéseivel. Bizonyos embereket még csak el sem küldhetek sehová, sokaknak meg be sem vallhatom,
hogy mit gondolok. Mert akkor egyből kapnék a fejemre. Szép kis életnek nézek elébe, nem tudom,
létezik-e olyan ember,akit ez ne frusztrálna (akár előre is- én előretekintő típus vagyok).  Szerintem nincsen.

3." Honnan lenne tapasztalatod kedvesem, ha nincsen gyereked"
Ugyan már leírtam egyszer,de a csökkent szellemi képességűek és a felületesen olvasók kedvéért akkor
 még egyszer: Onnan (kedvesem), hogy MÁR LÁTTAM GYEREKET ÉLŐBEN. Közelről is! Sőt, okos és
szép kisgyereket is láttam, de az is ugyanolyan hulla fárasztó volt, mint a csúnya-és-buta kisgyerek. Azzal
 meg végképp nem értek egyet, hogy a gyerektől több szeretetet kapsz. Sajnállak, ha téged még egy felnőtt
se szeretett, de ez egyéni szociális probléma. a gyerek meg úgyis azt a szülőt szereti jobban, aki vesz neki
csokit,hagyja tévézni és mindent ráhagy. Én rohadtul szigorú szülő lennék, és alig engednék meg valmit a
gyereknek. Tutira utálna! Főleg,ha a jelenlegi párom lenne az apja, aki naponta kb. 10 mp-et tudna vele
 foglalkozni (erre lenne ideje optimális esetben) amúgy meg mindent ráhagyna, és őt különben is tök
szeretik a gyereket, míg engem....na hagyjuk!

4.Ha jól emlékszem, azt írtam :NEM ITT volt az,hogy a halálomat kívánták. De egy másik fórumon pontosan
ez történt.Volt olyan ember, aki egyenesen azt állította,hogy az olyan nő,aki nem szül, lehetőleg dögöljön
meg, mert semmire sem való.

Nem attól vagyok síkideg,hogy arról beszélgettek, milyen jó gyereket vállalni, hanem attól, hogy ezt miért
nem a babaneten vagy bárhol máshol beszélitek meg. Mert itt erre nem sokan kíváncsiak, legalábbis a
topik témája nem ez. És még csak nem is ezzel van bajom, hanem a felsőbbrendűsködéssel, a hülyének
tartással és a győzködéssel.

Ja, és orvoshoz minek menjek??? Az mit fog csinálni?
Na,ugye.

Előzmény: Eleon Nóra (782)