DIESEL 3.0 Creative Commons License 2006.03.10 0 0 2651

Hi!

megköszönném,ha küldenél képeket,majd én is teszek fel párat,csak először kilakatoltatom és javítófestés után. Egyébként minden frankó ami a kocsit illeti,egy-két dolgot már kicseréltettem rajta: adagoló,difi,motortartó bak,5 izzítógyertya,kipuff-leömlő,könyöklő belsejét(zártszelvényből fabrikáltam akár rá is ülhetek mind a 90 kilómmal elbír :))) ) , bal hátsó kerékcsapágy, önindító behúzómágnes csere,  az első hidat még nem cseréltettem ki mert várom a jó időt meg a következő havi fizetést,de minden alkatrész megvan már csak össze kellene dobni.Ebben a hónapban lakatolás,festés van előirányozva. Hátra van még a kilóméteróra jav. lehet,hogy spirálcsere lesz... A motor és a váltó maga a tökély,annyi gond volt csak, hogy a harmadikat nehezen vette,de csak a rudazaton kellett állítani és azóta istenkirály.

Már abból is kigyógyultam,hogy le kellene cserélni egy 116-osra. Mostanában nem nagyon mernék belevágni mert biztos,hogy több nyűg lenne vele.

Ezt legalább már aránylag ismerem,minden nap használom, -20 fok környékén is szépen indult. most még egy kicsit költeni kell rá apróságok miatt(éppeszű ember biztos nem tenné mert így is kimmenne a világból,de mit tegyek ha koppan egyet vmelyik szilent és már rohanok cseréltetni...) de terveim szerint nyár elejére össze áll a vas és már csak tankolni kell.

Előzmény: szeda_1970 (2636)