ZsuR Creative Commons License 2006.03.10 0 0 550


A teszta maga ugyanaz mint a "pie" ami pite. Ez a teszta es forma megy az edes pie-hoz meg a sos quiche-hez. Hogy ez a recept miert nem quiche, nem tudom, az alapanyagok meg a sutes nagyon ugyanaz.
A forma amiben sutod nagyon valtozo - a jenai tetotol a fancy formakig minden. Nekem feher porcalan a kedvencem, tehat ebbol van ez a forma is.
Aztan ott vannak a kiveheto aljuak is, meg a siliconok is - szoval sokfele.
Ha a nevrol van szo - pie, quiche inkabb kevert toltelek, a pie leginkabb gyumolcs, a quiche tojas-tej, tejszin - sajt es valami izesites.
A tart valami krem es gyumolcs ha edes, ha sos, akkor valami darabos ize ami lehet zoldseg, hus.
Na ez a recept szinte semmi darabost nem tartalmaz, viszont a hozzavalok inkabb quiche-hez hasonlitanak.

Előzmény: kemese (545)