bpmcwap Creative Commons License 2006.03.10 0 0 18
Isten tudja hogy találtam ide pont most.... Kedves Kilátó!100%ig igazad van-mint mindig szvsz:)!!!! Amugy mi is csak azokat az indikátorokat probáljuk elmagyarázni amik a fontosabb alap indikátorok és benne vannak a chartcenter által készitett Markersben. szvsz eddig még ennyi alaptudást sem nagyon lehetett fellelni a kezdő kisemberkéknek akik tőzsdézésre adták a fejuket... Itt tenném hozzá, hogy szerintem egy idő után ugy is kialakul mindenkinek a saját startégiája(szvsz nem feltétlenül 100%ig technikai... ;) ) Én is ott tartok hogy valami saját indikátoron dolgozok-bár aláirom, hogy talán több tapasztalat kéne, de mivel napi szinten figyelem a tőzsdéket van alkalmam különbözö részvényeken letesztelni a képletem... Amugy meg mivel illikvid papirokat emlitettél kedves Kilátó, ezért van egy olyan sanda gyanum, hogy amire te gondolsz nem is egy indikátor inkább egy stratégia... egy olyan mint a sakkban bizonyos elnevezésu lépéskonbinációk... szvsz ez már egy teljesen másik szint.... szvsz!!! ÉS mint ilyen elébb elkell jutni oda... Olyan ez mint valami supermario játék... hiába akarsz kezdeni a 3.pályán, mert hozzálutottál valami hiperszupertitkos kodhoz, ha az elso akadáj egy hét feju sárkány amivel csak akkor tudsz megküzdeni ha az első pályán felvetted a kardot, a másodikon meg a poroltot... :))) Bocs hogy ilyen vizujálisan probálom előadni magam... :)
Üdv minden tőzsdecápának és sok pénzt! ;)
bpmcwap
Előzmény: Kilátó (15)