ASE - Körmend
Már a junior meccs megadta az alaphangulatot (legalábbis nálam), mert fiataljaink nagy csatában legyőzték a körmendieket két ponttal.
Aztán a meccs előtt szépen telt a vendégszektor is, úgyhogy már sejteni lehetett, hogy talán nem lesz csendes a meccs!
Először kicsit a vendég szurkerekről:
Végigszurkolták a meccset, és hangjuk is volt rendesen, de sajnos nem nagyon tudtam figyel őket, mivel hazai oldalon én ütöttem a dobot.. A végén sokáig ünnepelték a csapatukat, és még vissza is hívták őket!
Aztán a paksi oldal:
A B-középben elég sokan voltunk, hogy adott legyen a jó szurkolás, azonban ez már a csarnok többi részére nem mondható el. Elég szellősen ültek az emberek..
Azért mi elkezdtük, és bár csapatunk a legelejétől kezdve hátrányban játszott, végig bíztattuk őket.
Aztán a második félidőben, mikor sikerült kicsit közelebb férkőzni ellenfelünkhöz, végre megjött a közönség hangja is, és néha igen hangosan zengett az "ASE". Innentől még jobb lett a hangulat, de sajnos ez sem segített tegnap este..
A vége után még megtapsoltuk a jól, és lelkesen szurkoló körmendi szurkolókat, aztán hallgattuk, ahogy jogosan ünnepelnek. Gratula nekik!