wégé Creative Commons License 2006.03.07 0 0 9511

Sziasztok,

nem tudom miért, de eddig nem néztem, hogy snooker topic is van. Ez a WG ugyanaz a WG, aki anno 8 évig snookerezett versenyszerűen, de már nagyon rég nem játszom, csak hébe-hóba. Edét múltkor véletlen hallottam - nála autentikusabbat keveset találnátok szakmailag - hosszú percekig gondolkodtam, ,hogy honnan ismerős a hang, a Kurucz Laci meg ezer éve a biliárd körül forgolódik - habár nem nagyon nézem magyarul a snookert, ha egyáltalán nézem.

1991-2000-ig tényleg komolyan benne voltam, ranglista első 4-5. körül általában (hol jobb, hol rosszabb), játsztottam 2 Eb-n, meg kismillió hazai, meg osztrák versenyen, egyéniben és válogatottban egyaránt, csak elfogyott a lelkesedés, mert a 90-es évek második felére csökkent a versenyzői létszám, és már nem volt ugyanaz a hangulat, mint mondjuk '93-'97 között. Főleg, miután a szervezésben is benne voltam többedmagammal, kicsit nehéz volt látni, hogy szép lassan fogy a mezőny. Néhány ismerősöm ma is játszik, de messze nem követem annyira a dolgokat, mint régen - az autóversenyzés mellett nem is lenne időm.

üdv

WG

Előzmény: Gracioso (9447)