Szia, bobo!
Hát akkor áprilisban, ha szép lesz az idő, összehozunk egy állólámpás kétoldalú (vagy esetleg többoldalú) találkozót, hogy megcsodáljuk egymás gépét.
Még nem sikerült hozzáértő szerelőt találnom az autóhoz, pedig lassan könyörgőre fogtam a dolgot itt a fórumon is, de senki nem küld semmit.
Kiváncsi vagyok, milyen lesz a géped a lakatos munka után, mert nekem is szükséges lesz lakatosra (első lámpák körül, ajtók alja, stb.).
Még egyszer megpróbálok szerelőt kérni:
EMBEREK!!
Valaki küldjön már egy hozzáértő szerelő elérhetőségét, aki meg tudná nézni a kocsim. (esetleg kijönne helyszínre). Jöhet telefonszámra is: 70/609-0908.
Én úgy gondolom, hogy ha egy szerelő sok munkát szeretne, akkor legyen egy olyan telefonja, ami nyilvános, sőt reklámozza magát. De itt úgy tűnik, nagyon titkos a budaőrsi szerelő száma és neve, senki nem meri leírni a fórumra vagy elküldeni sms-ben. merciW115 nicknevű fórumtársunk azt írta, hogy elküldte telefonon a névjegyét, de sajnos nem kaptam meg.
Hát tovább bizakodom, mielőtt elviszem egy olyan szerelőhöz, aki még nem látott ilyen autót.
Sziasztok!