árposz Creative Commons License 2006.03.06 0 0 1677
_Üdv Mindenkinek!!!

Galaxison innen és túl...

(bocsi ez igy elsőre lehet, hogy hosszu)

Szégyen, de csak most találtam rá eme topicra.....

....odamentem a régi lemezeimhez , és óvatosan nagyon óvatosan  elővettem a Marsbéli kronikákat, és a Solaris1990 dupla lemezt- az utazásra készen állok....(a bakelit illata szinte kézzel foghato...)

1983...-Egy kollégám, a Hidroplán(hallot valaki róluk?) eggyüttesben billentyűzött, és elmentünk a koncertjükre,a Solaris elött játszottak, hát nagyon jó volt, szerencsére nemsokára  megjelent a Marsbéli kronikák, igy otthon is élvezhettem a zenéjüket.

Emlékezetesek maradnak a SZFMH beli SOLARIS Klub koncertek.: zene hallgatás pl.: V73 (ollyan nagy szalagosrol), Filmnézés:Star Wars (alámondásosos), Parodia.: a fiuk Star Wars jelmezbe bújtak és mindenféle fúrógép volt a fegyverzetük,a hanghatások tökéletesek voltak,

Emlékszem még Sándor Györgyre is (“ multkor becsaptam egy ajtót, azt mondtam hogy nyitva van....)

A bucsu koncertre sajnos nem tudtam elmenni, mert katona voltam éppen...

Viszont 1991(vagy 92?) SOTE klub  SOLARIS koncert!!! Úgy mint rég ...oda voltam meg vissza...

Az MTI jelenti : 2006 04 23.-án a Művészetek Palotájánál  földön kivüli civilizáciok megjelenése várható...

.....most  lassan, nagyon óvatosan visszateszem a Marsbéli kronikákat és a Solaris1990 dupla LP-t a polcra...