evangeline Creative Commons License 2006.03.06 0 0 445

Kedves BoRó!

Igen, azt valószínűnek tartottam, hogy előbb-utóbb politikai elvakultságként fogja majd valaki nevezni azt, ha valami hasonlóra rákérdezek.Én mindenesetre nem minősíteném ezt a fajta megközelítést részedről....

Akkor tehát részedről - mondhatjuk? - nagyobb szociális érzékenységet jelez, ha valaki a kormányzása idején teljesen negligálja ezt a típusú párbeszédet, mint az - ha úgy is van, ahogyan te minden bizonnyal bennfentesként látod -, aki az elvett jogokat visszaállítja és legalább megpróbálkozik a rendszer működtetésével.

Érdekes - és a politikai elvakultságtól minden bizonnyal teljesen mentes - hozzáállás ez....

Azért kíváncsi lennék, mely politikai ellenlábasokat szorított ki a jelenlegi kormány ebből az érdekegyeztetésből?Konkrétan a kiszorításra helyezve a hangsúlyt, ha lehet!

A megemelt minimálbérrel kapcsolatban én is "ugatéroztam" anno - annak ellenére, hogy a komenyistától igencsak távol állok -, de én konkrétan azért, mert ugyanakkora keresetet adott Prickenpacker Alojziának, aki hat általánossal takarított esténként a munkahelyemen uszkve két hónapig -mert akkor tovább állt a roppant mód megerőltető munka miatt -, és a frissen végzett diplomásnak....egyéb, a fidesz számára nagyon előnyös bevételi összegekről meg inkább ne beszéljünk.

Az, hogy te másként látsz dolgokat, számomra elfogadható, de korántsem jelenti azt, hogy igazságod is vagyon.....

(A hitelesség tekintetében a másik oldal semmit nem vethet ennek az oldalnak a szemére.Sőt!!)

Előzmény: BoRó (441)