Hát igen. Manapság az a helyzet, hogy a top 20 közül (és néha még lentebbről is) bárki nyerhet, mert nagyon kicsik a különbségek a játékosok közt. Ok, Ronnie, Higgins, Hendry azért jobbak, de nem kell "földrengés" ahhoz, hogy kikapjanak, mint a 90-es évek Hendryjének esetében. De azt hiszem, talán örülhetünk is egy picit ennek, talán így kicsit színesebb a dolog. Murphy pl. szerintem egyértelműen fejben veszítette el a tegnapi döntőt. A safetyjei (2-3 kivételtől eltekintve) borzalmasak voltak, és ezt a "durrbele"(persze nem az, de azért annak tűnt ;-) ) taktikát sem szoktuk meg tőle. Lee meg valahogy furcsa mód diktálta a saját ritmusát, ami aztán nagyon nem jellemző rá. :)
Az meg külön élmény minden játékosnál, hogy mikor lekerül a teher a vállukról, akkor miket raknak el! Sosem abból kell kiindulni, hogy "ó milyen egyszerű pirosat rontott el", hanem mekkora volt a teher. Lásd Murphy feketéje. 1000-ből 1000-szer rakná el... ...edzésen! :)
Szerintem a kommentálás színvonala semmit sem javult, az idióta viccek ( ó atyám, és még meg is magyarázták a sz@r vicceiket :(( ), reklámok, pénzösszegek, értelmetlen statisztikák... Szóval én nem látok fejlődést.
Akinek meg Kurucz szakértő, az nem sok snookermeccset látott, vagy egyáltalán nem állt még a zöld posztó mellett. Olyan butaságokat mond, hogy őrület. Látszik rajta, hogy értegeti, csinálta már, de azért a szakértőtől messze van.
OFF
Ilyenkor gondolkozok el, hogy vajon már sportágakat is így közvetítenek, s csak a hozzá nem értésem miatt nem veszem észre? Mert akkor nem örülök, hogy engem ennyire félretájékoztatnak...
ON
bocs a hosszúságért.. :)