morrone
2006.03.06
|
|
0 0
3387
|
Nem értem a még mindig csak a hibákat keresőket. Írtam már korábban is, hogy mennyire érthetetlen számomra az a tömény rosszindulat, ami árad többetekből. Ezt a legkönnyebb csinálni, fikázni mindent és mindenkit, hogy aztán majd nagy elégedettséggel jelenhessétek ki, amikor véletlenül idén sem nyerünk bajnokágot, hogy 'én megmondtam'. Ha ekkora fájdalmat okoz a meccseink megtekintése, hát ne gyertek. Tudom, erre az lesz a válasz, hogy Ti mekkora szurkolók vagytok és hogy tényleg rosszul esik szeretett csapatotok mélyrepülése. Higgyétek el, én sem látom rózsaszínben a világot, de akkor sem megoldás, ha már akkor feladod az egészet, amikor még van remény. Nem sok, ez tény, de még van.
Jelentkezzen, aki nem félt ettől a meccstől. Nem sok minden szólt mellettünk, mégis nyertünk, helyenként jól játszva. Néha meg nem, de nyertünk. Jelen helyzetben pedig nem az év meccse díjat szeretnénk elnyerni, hanem eredménykényszer van.
Felőlem plusz 40-ről is elég, ha 1-et megtartunk Dombóváron. Ti meg hőbörögjetek csak tovább. |
|