afSiH!
HALRA FEL! :)
Szia Dy!
Aki a halászlét gyufatésztával (is) szereti, rossz szakácsember nem lehet!:-)))
Számomra ez annyiban érdekes, hogy Ajka városa távol lészen a bajai Dunától,
s mégis-mégis domináns a gyufatésztával tálalt halászlé - legalábbis szokásjogod szemszögéből +tapasztalva!:-)))
Egyébként tényleg sajnálom, hogy ennyire nem tudunk halat enni, illetve ennyire nem szeretjük a halat.
Érdekes, 'mit felvetettél!
Családon belül tényleg szeretjük a halat, s mégis ritkán készítjük, de ennek konkrét okát megnevezni, behatárolni nem tudom annak ellenére sem, ahogy Te is mondod:
a halat ezerszer változatosabban el lehet készíteni a halászlénél:)
Tapasztalatból mondom: a halak elkészítése 1szerű, gyors, könnyű étek bármilyen körettel is, s mégsem olyan sűrű "ételvariáció" asztalunkon, mint amennyire lehetne! ! !
Pedig micsoda finom a HAL, bármely HALformációban készítve is!:-)))
afSiH!
HALRA FEL!:)
Üdv.: kulináris