kulináris kóstológia Creative Commons License 2006.03.04 0 0 448

afSiH!

HALRA FEL! :)

Szia Dy!

 

Aki a halászlét gyufatésztával (is) szereti, rossz szakácsember nem lehet!:-)))

Számomra ez annyiban érdekes, hogy Ajka városa távol lészen a bajai Dunától,

s mégis-mégis domináns a gyufatésztával tálalt halászlé - legalábbis szokásjogod szemszögéből +tapasztalva!:-)))

 

Egyébként tényleg sajnálom, hogy ennyire nem tudunk halat enni, illetve ennyire nem szeretjük a halat.

 

Érdekes, 'mit felvetettél!

Családon belül tényleg szeretjük a halat, s mégis ritkán készítjük, de ennek konkrét okát megnevezni, behatárolni nem tudom annak ellenére sem, ahogy Te is mondod:

   

a halat ezerszer változatosabban el lehet készíteni a halászlénél:)

 

Tapasztalatból mondom: a halak elkészítése 1szerű, gyors, könnyű étek bármilyen körettel is, s mégsem olyan sűrű "ételvariáció" asztalunkon, mint amennyire lehetne! ! !

 

Pedig micsoda finom a HAL, bármely HALformációban készítve is!:-)))

 

afSiH!

HALRA FEL!:)

 

Üdv.: kulináris

Előzmény: Dydand (445)