BMW-s agresszívek!!!
(OO=[][]=OO)
Én úgy szoktam, hogy a levágottcsövű shotgun száját épphogy jelzés szinten kivillantom a leeresztett ablakon, miközben a sportdobot is túlhörgő pitbullom az anyósülés felől riogatja a 90 éves néniket....némelyik szívrohamot is kap....
Néha egy-két labdáért szaladó gyereken átmegyek, sőt, ha van időm, vissza is tolatok, aztán padlóegyben szétkapartatom a beleit a sárvédőmön....
Előzni nem szoktak meg engem, mer nem lehetséges.
Egyszer egy tájper erősködött, de dobtam ki pár aknát, aztán nem jól szlalomozott 170-nél....
Utálok mindenkit, mert BMW-m van. Tőlem még Csak Norisz is fél.
Csak Norris BMW-s pólóban alszik, mióta megtudta, hogy BMW-m van.
Mindenkit utálok, de főleg a nem BMW-seket.....mégha nagy melle is van, meg jól nézki egy nő, akkor is utálom, ha nem BMW-je van....mert agresszív vagyok.
Azelőtt, mielőtt nem volt BMW-m, nem voltam agresszív.
GreenPísz aktivista voltam, s szívószállal ittam föl a tengerekre kiömlött olajat, hogy így mentsem a halakat. Öreg nénik cicájáért másztam fákra, meg bevásároltam a gyermekváros lakóinak. Decemberben Mikulásnak öltöztem.
Mióta BMW-m van, utálom a mikulást is. A macskákról nem is beszélve. Azóta már a halakat is utálom, s a meggyilkolt nem BMW-autók motorolajával szennyezem az óceánokat.
Mert BMW-m van.....
...
Meg mert fáradt vagyok, péntek du. van s még dolgoznom kell....
:-))))))))))))))))