Még mindig szimpatikus vagy, csak amikor valaki úgy reagál másokra, hogy szerintem amit írtál az hülyeség, akkor mindig háromszor elolvasom, hogy biztos lehülyeségezte a másikat?
Megértem az érveidet, mert van mögötte tapasztalat, de mégsem szól mindenkiről...
ezért továbbra is általánosításnak érzem.
És tényleg benne van a kockázat mindenben. Pont ezért fontos tudni róla. Aztán eldöntöm, hogy mennyit vállalok belőle. De nem jó úgy tenni, mintha nem lenne.
Nem tartalak szánalmasnak, sőt... Mivel úgy érzem, hogy minden fontos neked ami a lelki élettel kapcsolatos, és azt írtad, hogy a munkádat értéktelennek érzed, és van időd, azt gondoltam ez jó alternatíva, ahol tapasztalatot gyűjthetsz, akár később a munkádat is átválthatod.
Az önkéntesség pedig 1000* több, mint amit leírtál. Érdemes megnézni az oldalt. Amikor ilyen lehetőséget kerestem, teljesen meglepődtem, hogy mennyi érdekes és értékes dolog van itt. Tényleg érdemes megnézni mielőtt leszólod.
Nekem nem a gyerekem az életem értelme. Azt magában az életemben kell megtalálnom. Nem akarom, hogy a gyerekemtől legyen értelmes az életem, mert ezzel rengeteg terhet teszek rá már akkor, amikor megszültem.
Továbbra is azt hiszem, hogy nem csak ez a két lehetőség van, hogy vagy van családom, és ettől értelmes vagyok, vagy pedig fogysztásorientált nihil életet élek.
Ha kifejezetten az élővilág működési elvei szerint élnénk, már kb 17 gyerekem lenne.
Én mindig szomorúnak tartom, ha bárkit is lenéznek, és a mai napig is előfordul velem is, olyankor meg magamba szállok, és végiggondolom, hogy miért is fontos nekem, hogy azt gondoljam magamról jobb vagyok. Én nem nézlek le téged.