faithlees
2006.03.02
|
|
0 0
1413
|
Hello!!Az áraikról annyit,hogy szerintem a magyar árral megegyezik,szóval én szivesebben fizetem ugyanazt az árat egy olyan országnak,ahol tenyleg jól érzem magam,van Óceán,pálmafa,és nem a balatoni 3 hetes büdös húst akarják megetetni velem a lacipecsenyések !!Szóval a mentalitásuk azért fogott meg,mert nem a rosszat keresték mindenben,azt hogy hogy lehet kihasználni,"lehuzni" a másikat,amit sajnos kis hazám lakóiról(tiszt.kivétel)nem minden esetben lehet elmondani!!Amugy a Portugálok "buták"!!Lehet hogy igazad van,de ez sok esetben áldás,de én kiváncsi lennék,hogy te mint hazafi amikor hallottad hogy Fehér Miklos meghalt,ejtettél-e érte könnyeket???Én láttam öreg asszonyokat,fiatal gyerekeket sirni őmiatta!!Nem azért mert lett volna valami közük hozzá,egyszerüen csak VAN SZIVÜK!!!!Szóval igy végszora lehet hogy buták,még az is lehet hogy maradiak,de szerintem a mai világban a hagyomány örzése(gondolom neked ez nem faction) egy ilyen nép kulturájának megörzése nagyon fontos!!!Üdv a hitetlen!! |
Előzmény: quilla (1408)
|
|