Hamarosan új Gary Moore koncert DVD!

Március 27-én végre megjelenik a tavaly nyáron Dublinban rögzített emlékkoncert anyaga, melyen Gary és barátai, korábbi Thin Lizzy muzsikusok egy 75 perces programmal tisztelegnek Phil Lynott munkássága elõtt. A 10 számos programon kívûl, további 30 percnyi érdekesség is található a kiadványon!
Elég jó kis anyag lesz:
Walking By Myself
Jailbreak
Don't Believe A Word
Emerald
Still In Love With You
Black Rose
Cowboy Song
The Boys Are Back In Town
Whiskey In The Jar
Old Town/Parisienne Walkways
Továbbá :)
Április 24-én jelenik meg az új Gary Moore album!

A korábbi hírekben említett rock albumon kívül egy másik lemezt is készít/készített Gary, mely április 24-én jelenik "Old New Ballads Blues" címmel.
Az új tételeken kívül két régebbi Gary Moore dal átdolgozott változatát és további feldolgozásokat is találunk majd.
A korábbi karcosabb, keményebb blues albumoktól eltérõen ezúttal Gary melódikusabb, dallamosabb oldala érvényesül, természetesen nem mellõzve a már megszokott blues hatásokat sem...
Dalcímek:
1. Done Somebody Wrong
2. You Know My Love
3. Midnight Blues (2006)
4. Ain't Nobody
5. Gonna Rain Today
6. All Your Love (2006)
7. Flesh & Blood
8. Cut It Out
9. No Reason To Cry
10. I'll Play The Blues For You
Egyelőre ennyi :)
Most már csak a hamarosan induló közös B.B. King/Gary Moore turné programja maradt rejtve :)
Szerencsére egy kisebb, 30 fős hazai különítmény azért tiszteletét teszi majd Londonban, a Wembley Arénában megrendezésre kerülő bulin. Április 4-én, Gary szülinaján várhatóan nem kicsi élményben lesz részünk ;)
Üdv,
RW