Én 91-ben kezdtem, az utolsó előtti Műszeres évfolyamban. (Gőte, Pityke(ha jól tudom, ő még doktoranduszkodik a Szervesen) stb.). Én leginkább Lobi néven voltam ismert - már amennyire -, lejjebb a topikban Renraku berakott egy kicsit módosított fotót a 91-es gólyatábori videóból (48-as hozzászólás). Következő évben elindult a TK-on a kémia-számtech szak, és ott újrakezdtem. Izgi volt, tanszéki démon-strátorként a saját csoporttársaimnak tartottam számtek konzultációt...
Vonyival az ismerettség lelkes Kol-kocsma látogatói múltammal magyarázható. Meg sokat lógtam együtt angol-kémiás évfolyamtársakkal (KóBi, Éva), akik pedig Vonyiékhoz csapódtak harmadév tájától (94-95 táján).
Egyébként nem voltam egy nagy angolórára-járó: középfokból kifolyólag 91/92-ben felmentésem volt, TK elsősként következő évben azt hittem, újra elsősként megint fel leszek mentve, de a Lektorátus inkább úgy gondolta, hogy nem: félévkor találtak meg, üzenték, hogy sürgősen vegyem fel a tárgyat, meg vizsgázzak. Aztán TK másodikban el bírtam menni egy trimeszterre Nottinghamba, akkor félévkor azért nem kellett szaknyelvből vizsgáznom; amikor hazajöttünk '94 áprilisban (VEN közben értünk haza) gyorsan le is kellett szigorlatoznunk. Azért kaptam 4-est, mert affektálok, mondta a vizsgáztató hölgy. Mondom mit csináljak, most jöttem haza egy hónapja Ángliából. Ja, hogy mért nem mondtam előbb.
Néztem azokat a fotókat, melyiken kellene megtalálnom Téged?