Danny nem keresett, mert annyira kiütötte magát magyar pálinkával, de az énekes csaj kicsit ki volt akadva, hogy miért nem jöttél, pedig direkt két dolog miatt jött: az egyik, hogy énekeljen az "A Natural Disaster" c. számban, a másik pedig te.
Mivel olyan qrva nagy szerencsém van, hogy 2 év után normális barátnőm van, ezért nem mentem oda hozzá vigasztalni.
Azonkívül biztosan volt még "Closer" erről az albumról, ha jól emléxem a "Pulled Under at 2000 Metres a Second" is, meg a "Flying".
A Judgement-ről volt a "One Last Goodbye", a "Judgement", amit nem játszottak végig, hanem egy másik számba kezdtek a szám közepén kezdődő zúzós résznél.
Lehet, hogy az az A Fine Day to Exit c. albumon van, ezért azt nem ismertem fel, mert valahogy kimaradt nekem ez az album. Meg van ez is, de valahogy még nem hallgattam. Szóval biztosan volt erről is pár szám, csak azokat én nem tudnám cím szerint felsorolni.
Utolsó számként a "Violence"-et járszották az A Natural Disaster-ről. Jókis zúzás volt, csak a szám eleji meglehetősen egyszerű zongoratéma volt kicsit uncsi 2 percen keresztül, és ugyanez a végén. Aztán lementek a színpadról.
Természetesen visszajötttek egyszer, és eljátszottak egy új számot (ha jól emléxem), meg egy Pink Floyd nótát (legalábbis én nem ismertem fel Anathemának, de az énekstílus, és a gitárszóló egy az egyben Pink Floydos volt - sajna nem vagyok annyira művelt Pink Floydban, hogy biztosra mondjam).
Másodjára már nem jöttek vissza, pedig legalább 5 percig ment még a taps, fütty, meg a kórusban Anathemázás.
Összességében jó hangulat volt, és korrektül eljátszották a nótákat. Egy csöpp dolog, ami nem tetszett, az az, hogy Danny használta egyszer a kis samplerezőjét két szám közt, és így két szám közt, miközben gitárt cseréltek, hallatszott egy kis ismétlődő gitározás. Ez a szólókoncertjén nem gáz, mert kell egy kis kíséret, de itt nekem rosszul jött ki.
Hát ennyi. Többet nem tudok mondani, kérem kapcsolja ki.
A De Facto-t nem ismerem, arról csak annyit, hogy nekik is jó az énekesük, bár a szövegviláguk manapság már nem fekszik nekem, és ahhoz képest, hogy két gitár is van, nem volt túl bonyolult a zene, de a gitárszólók tetszettek. Viszont elég sok számnak ugyanolyan a ritmusa, és egy idő után kicsit monotonnak éreztem a koncertet. De ez csak egy szerény magánvélemény.
Angertea CD-t sajnos nem adtunk az arcoknak, mert Danny is bebaszott, Miguel is bebaszott, mindenki bebaszott, és ott a helyszínen, a JATE-klub színpadán mindenkit seggbekúrtunk egy dobverővel, amire előzőleg a dobosuk keze izzadt rá.