mitbrille001 Creative Commons License 2006.03.01 0 0 2453

Hi!

Először egy rövidke kis törénet, utána rátérek a lényegre.
Bemondta az unalmast az Ipod minim akkumulátora, nem volt hajlandó három óránál többet dolgozni egyhuzamba. Gondoltam ez nem normális, hát elvittem az Apple Center szervízbe, Pestre. A szervizes srác megnyugtatott, hogy ez valóban nem normális, vagyis ennél a szériánál mégis csak az, mert eladtak a 4GB Ipod miniknél egy hibás aksival felszerelt szériát. Hát rendben.... Most akkor mi a teendő? CSERE. Oké. Legyen. De ha már ott vagyok, cseréljük ki a fülest is.  Elkészült a szerződés, cserélem az Ipodot és a fülest. Gondoltam, milyen jó lesz nekem, fél év használat után kapok, teljesen ingyen,új Ipodot és új fülest. A srác azt mondta, kb két hét és jöhetek az új cuccokért. Mindez január 30-án történt!!!

MA 2006. március 1-ét írunk és még nincs semmi. Nem kapok semmi értesítést, hogy hol tartanak és a leveleimre sem válaszolnak.

Nem tudom mi lesz, de ezt már nem bírom sokáig.

Szerintem megértitek, hiszen az Ipod teljesen hozzámnőtt, és mindehhez hozzájön még az is, hogy zenefüggő vagyok.
Vkinek tapasztalata a pesti szervízzel? Esetleg hasonló ügye volt már vkinek? Mit lehet tenni ebben a helyzetben?

Nem vagyok pesti, de nem kell sokat várnuk, felutazom hozzájuk és megmondom nekik, hogy menjenek a tudják hova...

Mindenkinek, Ipoddal a zsebben töltött békés napokat kívánok!