carpets Creative Commons License 2006.03.01 0 0 2180

Én a tescos, meg no name kutakat fentartással kezelem. Te is írtad, hogy a molos tankolással 30 km-el többet tudtál menni. Lehet, hogy paranoiás vagyok, de én csak a nagyobb márkákban bízom, hiszen nem ér meg nekem a max 8-10 Ft-os különbség valamilyen motorikus problémát. Én konkrét esetet tudok mondani, amikor behalt a kocsim egy no name kúttol. Igaz ez a land roveremmel történt (SIII-as típus). Megtankoltam, és valami olyan szutyok volt a gázoljaban, hogy 100 km után eldugult az ac pumpa előtti szűrő. Hál' istennek pont be tudtam gurulni egy kúthoz és tankoltam rá 40 l-ert. Mivel a tank alján van az ac, így a folyadék gravitációs nyomása még átnyomta, így haza tudtam vele érni, és nem kellett az út mellett szerelni.

A nubira egyszer kapott montenegróban valami 86-ost (más nem volt), csörgött rendesen, de ment. A benzin miatt a kipufogógáz valami fertelmes büdös volt. gyorsan visszatűztünk a horvátokhoz normális benzinért, aztán úgy jártuk be montenegrót meg albánia északi csücskét egy tankkal.

Előzmény: Toljadneki (2179)