deps Creative Commons License 2006.03.01 0 0 1676

üdv terepjárós barátunk!

én hogy láttam és tapasztaltam!

a samurai amimt a nyuszí is mondott, drágább mint egy níva, de viszont kényelmesebb is! namost a másik dolog ami lényeges, hogy a samu az merevhidas elől-hátúl, a níva meg csak hátúl! a samuval minden buckát megérzel, mert a laprugó az kicsit kemény, de gondolom hogy nem mindíg a sport van előtérbe, lásd kemény úttartás minden körűlmények közt!

a samu az annak való aki kiscsaládját nem akarja kikészíteni és csak úgymond egyedűli csailigázásara kell, de a nívával már többre merészkedhetsz!

aro az teljesen más tészta! mondjuk tuti lehet olyanokat találni, hogy 100ezerért adnak kettőt, mert az egyikből épűl a másik, de azért gondolom nem vagy olyan megszállott, hogy többet tölts a kezedben kulcscsal, mint a kormánnyal..... ha lehet nem erőltesd, mert lesz vele gond bőven! konkrétan aki nekem csinálta a samut(nagyon ért a dolgához!!!) neki van egy aroja egy 10es kódjelű. namost ő hogy többet van földúton mint betonon, meg mondjuk hamarabb belemegy a 50cmes dagonyába mint te ahogy beűlnél a kocsidba, az tuti... vannak nagyon hamar elktörő/kopó alkatrészek, mint pölö féltengely, tralalalala.... hanyagold!

ha terepre mész akkor készülj fel arra, hogy a samu merevhidas elől, kicsit vékony a féltengelye, és emiatt ha kicsit soakt használod akkor olyan hülye hangja lesz, és azt fogod hinni hogy rossz, pedig nem csak ez egy jellegzetes hang, ha terepen használnak egy ilyen hidas kocsit, másrészt az tuti, hogy verhetetlen a triálveresenyzésben!

a nívához lehet, hogy több alkatrészt találsz itthon, de akkori tartsd nyitva szemed, mert sok a silány és kevés az az anyag amibe van anyag!

a samuhoz meg vannak jóó emberek(veszprém) akik mindent tudnak hozzá, és ha nálluk nincs akkor itthon sincs! másrészt kintről pölö a sógoroktól komplett kocsikat lehet behozni alkatrészesnek, és nem kerűl többe 200ezernél, de itthon egy jobbfajta nem lehercolt műszakis samu 700 nál kezdődik, amit érdemes is megvenni, és ez csak egy 87-88 év környékiek!

a nívát már 500ért olyat kapsz hogy belevizelsz a gatyádba! igaz, hogy csak karbisok, de szerintem azok a legjobbak, viszont az új 1.7es verziók sem rosszak, de azokat, már 800-tól lehet csak kapni! ja és nem olyan kemény a földúton sem, mint egy samu, mert ha ott nem kötöd be magad, nagyon hamar bevágod a fejed!!!

aztán jóó horgászatot!!!!!!!!

ja és kerüld az átépítettet!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! mert azzal leszívod magad, az tuti!!!!

Előzmény: asziranyi (1674)