LaurensHammond
2006.02.28
|
|
0 0
3023
|
En meg most sem ocsudok fol ebbol a "birthday party"-bol:-) Az egyik peldakepem a hangszeremen, de ugy hogy azt sdedikalja ra szerenyen, hogy (koszoni, hogy jatszhatott ezen a csodalatos Hammond-on) beszaras milyen figyelmes, szereny, es kedves holgy ez a Rhoda! Elkepeszto, annyira semleges minden sztar alűrtől...
Eddig is tudtam, hogy egy kedves Nő Rhoda, de igy megismerve egy ujabb oldalarol mutatkozott meg...
Volt szerencsem ma reggel 7 orakkor folvenni Őt a szallodaban, es mint londiner, vagy szemelyes testor:-) folvinnem Ferihegyre...Beszelgetes, stb stb,......
Szoval eletem talan, ha nem a legszebb szuletesnapja volt ez nekem 27.-en este!
Egyebkent most eppen Zurich-ben jatszik Lucier dobossal duoban, es holnap vonatozik kora reggel Parizsba vissza....
Eleg faradt Ő is mar mint en:-) + Mi, Tehtube, Jon Lord,Tubes cipeltuk is meg a Hammond-ot Leslie-t a koncert utan, es hajnali 2-re raktuk vissza a helyere...
Szoval volt vagy 3 mire agyba kerultem, reggel meg 6-kor keles, hogy 7-re szalloda recepciojan Rhoda-t folvegyuk.....esemenydus egy 3 nap volt ez...:-)
A hangzasrol ne en irjak, csak ne dicserjem sajat lovamat, de tetszett az akusztika, es hogy a Leslie jol kifuthatta magat....olyan igazi retkes, koszos 60-as evek sound-ja volt, vagy 50-es is akar:-)
Tenyleg fantasztikus koncert volt, sajnalhatja akinek nem jott ossze, hogy itt lehessen....
Amugy full telt haz volt, meg a kakasulon is alltak:-)
Hamarosan hatha ujra lathatjuk kis hazankban a muvesznot! |
Előzmény: akapuli (3021)
|
|