bohókása Creative Commons License 2006.02.28 0 0 196

Jó néhány évvel ezelött én is elmentem életem párjával egy ilyen palimadár fogó előadásra.Mentségűnkre szolgáljon hogy akkor még fogalmunk sem volt erről az ujszerü értékesitési formáról.Igaz megkellet volna szólalni bennem a vészcsengőnek.hogy túl szép az a sok minden amit igérnek ahoz hogy igaz legyen.

A helyszin Bpest V.ker Kossuth lajos u Szép u sarok.Megérkezés,hostessek,üditő stb.

Szigoruan elkülönitve a párok egymástól,hogy nehogy eggyüt gondolkozzanak a rendkivüli befektetés hátrányairól.

Az előaadoról elmondják Ő a cég magyarországi képviselője és nézzük el neki ,hogy rosszul beszél magyarúl.Elnéztük,bár a véleményem szerint magyar volt a muki,csak igy dizájnosabb volt az előadása.Oyan szavakat használt amit még a magyarok is csak ritkán.Szóval ugy beszélt mint néhány honfi társun néhány heti külföldi tartozkodás után,ha elfelejt magyarul.

A szokásos agymosás a mellénk kirendelt "üzletkötő" részéről,hogy ő és a barátai is a felajánlott ingyen nyaralást veszi igénybe és most gyüjt  egy üdülési jogra mert nagyon megtetszett neki is.Szóval volt ott minden.Az előadás második részében,legyen ön is milliomos Vágó István ajánlotta figyelmünkbe ezt a rendkivüli lehetőséget,szerencsére csak filmről.

Nos történt,hogy villany oltás után,néhány perccel a az üzletkötőnk elaludt.Bizony így esett,átaludta ezt az igen érdekfeszitő filmet.Az előadó ujra kipattant a pulpitusra és felkérte az egybegyülteket beszéljék meg a látottakat az alkalmazotaikkal.Mi kinosan feszengtünk mert hangosan mégsem,röhöhettünk.Na végre a fönök kiszurta,hogy amerikázik az emberünk és ügyesen ugy oldalazott el melette hogy megbökte a vállát.Az emberke horkant egyet és aludt tovább.A fönök tett egy ujabb kört és visszafelé  most már határozotabban lökte meg az uriember vállát.Édes álmábol felébredve csodálkozott egyet hogy már is vége a filmnek,és megkérdezte ki lökte meg őt.Megmondtam.Néhány perc mulva megjelent egy cicababa,hogy telefonon keresik X urat és ügyesen leváltotta az emberünket.Gondolom mi voltunk az utolsó ügyfelei ennél a cégnél.

Szóval igy estt,hogy azóta sincs RCI tagságom.