Jó néhány évvel ezelött én is elmentem életem párjával egy ilyen palimadár fogó előadásra.Mentségűnkre szolgáljon hogy akkor még fogalmunk sem volt erről az ujszerü értékesitési formáról.Igaz megkellet volna szólalni bennem a vészcsengőnek.hogy túl szép az a sok minden amit igérnek ahoz hogy igaz legyen.
A helyszin Bpest V.ker Kossuth lajos u Szép u sarok.Megérkezés,hostessek,üditő stb.
Szigoruan elkülönitve a párok egymástól,hogy nehogy eggyüt gondolkozzanak a rendkivüli befektetés hátrányairól.
Az előaadoról elmondják Ő a cég magyarországi képviselője és nézzük el neki ,hogy rosszul beszél magyarúl.Elnéztük,bár a véleményem szerint magyar volt a muki,csak igy dizájnosabb volt az előadása.Oyan szavakat használt amit még a magyarok is csak ritkán.Szóval ugy beszélt mint néhány honfi társun néhány heti külföldi tartozkodás után,ha elfelejt magyarul.
A szokásos agymosás a mellénk kirendelt "üzletkötő" részéről,hogy ő és a barátai is a felajánlott ingyen nyaralást veszi igénybe és most gyüjt egy üdülési jogra mert nagyon megtetszett neki is.Szóval volt ott minden.Az előadás második részében,legyen ön is milliomos Vágó István ajánlotta figyelmünkbe ezt a rendkivüli lehetőséget,szerencsére csak filmről.
Nos történt,hogy villany oltás után,néhány perccel a az üzletkötőnk elaludt.Bizony így esett,átaludta ezt az igen érdekfeszitő filmet.Az előadó ujra kipattant a pulpitusra és felkérte az egybegyülteket beszéljék meg a látottakat az alkalmazotaikkal.Mi kinosan feszengtünk mert hangosan mégsem,röhöhettünk.Na végre a fönök kiszurta,hogy amerikázik az emberünk és ügyesen ugy oldalazott el melette hogy megbökte a vállát.Az emberke horkant egyet és aludt tovább.A fönök tett egy ujabb kört és visszafelé most már határozotabban lökte meg az uriember vállát.Édes álmábol felébredve csodálkozott egyet hogy már is vége a filmnek,és megkérdezte ki lökte meg őt.Megmondtam.Néhány perc mulva megjelent egy cicababa,hogy telefonon keresik X urat és ügyesen leváltotta az emberünket.Gondolom mi voltunk az utolsó ügyfelei ennél a cégnél.
Szóval igy estt,hogy azóta sincs RCI tagságom.