tüzes fal Creative Commons License 2006.02.28 0 0 869

Figyelj, nekem ne mond, hogy ha meglátnál akár az utcán valakit este, hogy símaszkkal a fején közeledik feléd, akkor nem tartanál tőle.

Ha meg tíz símaszkos közeledne feléd akár fényes nappal, szerintem azt sem tartanád viccesnek.

Egy politikai rendezvényen felfokozott a hangulat, ha a fideszes politikai rendezvényen bukkan fel tíz símaszkos akik a kabátjuk alatt ki vannak tömve, nem kispárnákra gondolnak az emberek, hanem géppisztolyos komonistákra.

Ugyanígy biztos vagyok benne, ha az mszp rendezvényen jelennének meg símaszkos alakok, akkor mindenki fideszeseket vagy miépeseket, esetleg neonácikat sejtene bennük, nem pedig kispárnázni szándékozókat.

Viccnek meg csak annyira vicces mintha valaki egy esküvőn fingik akkorát, hogy az egész templom hallja. Lehet, hogy utána kiröhögik, de ott és akkor mindenki cikinek-tahónak fogja nézni. ezt a símaszkos dolgot sehol sem vették volna poénosnak az országban, sőt elég sok olyan ország van a világon, pl. izrael, usákok, stb. ahol ha ezt így megjátszák egy politikai rendezvényen akkor először lelövöldözik őket mindegy szálig, utána meg elkezdik vizsgálni, hogy ténylegesen mit akartak.

Külföldön is vannak tortázások, amik sikerülnek is, mert a gyanútlan "áldozat" nem gondolja, hogy repülni fog a torta. De itt vajon szerinted mit szólt volna a tömeg ha bemennek a terembe és elkezdenek símaszkban Pokorni felé haladni?

Valószínűleg péppé verték volna őket első ijedtükben.

De az is lehet, hogy valaki elkiáltja magát, hogy bombát lát az egyiknél és a kitörő pánikban halálra taposnak 3-4 embert.

azon kívül Pokorni ha lát 10 felé törtető símaszkost ottmarad és gyanútlanul várja a párnákat?

Lássátok be, hogy ez a "meg akartuk párnázni" dolog csak ürügy, nem ez volt a cél, mert akkor nem kellett volna símaszk.

A símaszk egyenesen lehetetlenné tette a párnázást.

Ez a símaszkos dolog rendkívül nagy felelőtlenség volt, ezért jól seggbe kéne rúgni azt aki kitalálta, hogy oda símaszkban kell menniük.

Veszélyeztette a hülye nímandokat is akik bevállalták és veszélyeztette az ott lévő embereket is egy esetleges pánik miatt.

Előzmény: alfredoo (867)