almaborvirag Creative Commons License 2006.02.28 0 0 516
Kedves Mr Brown,

Szpsz-nek igaza van. ebben a dilemmaban senki nem tud segiteni, de az azert erdemes megjegyezni, hogy ez nem csak a Te problemad. Ahogy ket ember kell a gyerekvallalshoz, a gyerek nem vallasahoz is ketto kell. Ha ezt nem eli tul a kapcsolatotok, akkor valoban jobb ha kulon utakon jartok. Itt jon be akepbe, hogy egy kapcsolatot - ahogy valakil korabban irta - ossze lehet "cementezni" egy gyerkoccel. Vagy eppen az ellenkezoje tortenik es ezen bukik meg. Ha nem mind a ketto akarja azt a gyereket, akkor talan biztosan mondhatjuk, hogy jobb ha az a gyerek nem jon a vilagra. De ezt csak Te dontheted el a kedveseddel mindent nagyon megbeszelve. Asszem ezzel nem mondtam semmi vilagferforgatot! ;)

egyebkent nagyon irigyellek titeket fiukat - nektek meg annyi idotok van! Solemnity - neked is. Tudom,. hogy most merges leszel, de egy 22 eves es egy 30valahany eves nagyon mashogy latja a vilagot. Lehet, hogy meg fog valtozni a velemenyed. Csak maradj nyitott a dolgokra. En 22 evesen meg azt sem tudtam ki vagyok mi vagyok, nemhogy ilyen karakan velemenyem lett volna ilyen fontos dolgokrol. Persze lehet, hogy nem fog megvaltozni a velemenyed es az is teljesen rendben van.

Eppen latom, hogy a Velvetben van egy cikk a nok gyerekvallasi kedvenek megcsappanasarol ... Nem en irtam, istenbizti! Egyebkent en is lebuktam. (egy ismeros nagyon olyan megjegyzest tett, hogy tudja hogy en vagyok az alma...:) Ugye!?!?) Nekem is van mas nicknevem, de azzal se nagyon irogattam a forumra sokat. De az teljesen mas temahoz kotodik es nem akartam osszekeverni a dolgokat. De ez a tema nekem annyira husbavago, hogy nem birtam ki hogy ne irjak be. Valahogy ugy erzem, hogy egy kis fejtagitas mindenkire rafer es jobb ha minedn lehetseges forumon elmondjuk, ha kulonbozo a velemenyunk ebben a temaban. Kicsit ledobbentem ettol fuggetlenul, hogy mennyi ellenseges megnylivanulast volatott ez ki egyesekben.