Hali! ha visszaolvasod akkor láthatod, hogy miért. Ha nem tetted, akkor néhány sorban, hogy miért.
A kisfiam, a párom és én voltunk egy promóciós héten Tenerifen. Nekünk a szállás és a félpanzió ingyen volt. (Tudom, Anti szerint nem, de mi azt hisszük.) Ott több csont gazdag emberrel találkoztunk, akik elmondták: elfogadnak minden meghívást ilyen helyekre, úgy tesznek, mintha érdekelné őket, alkudnak pl. a repjegy árából, vagy másból. De végül nem vesznek semmit. De így járták be Olaszt, a horvátokat, Krétát, etc. Igaz, két éven belül nem vehetnél részt ilyen akcióban, de ez senkit nem érdekelt. Tehát mi is úgy vagyunk vele, hogy egy két órás előadást ki lehet bírni 8 nap szállásért, félpanióért, etc. Ezért mondom, hogy mindenki, akinek kedve van, vegyen részt egy promóciós héten. Nem azért, hogy menjél vásárolni. Másrészt pedig ránk nem tukmálták kint a jogvásárlást. Mint írtam, a magyarok nwm foglalkoztak ezzel igazán. Aki akart vett, aki nem nem... (a cseheket és a finneket 8-10 órán át nyúzták...) Szóval utazzon mindenki a kanári szigetekre. Másrészt ahhoz, hogy itthon megkapj egy "garantált nyereményutat", ahhoz itthon el kell menned egy előadásra, itthon újra meg újra elérhetnek telefonon, nyaggathatnak. S nem biztos, hogy végül te kapod meg az utat. Ezért mondom, hogy ha vkinek van kedve utani, akkor így pénzt spórolhat szerintem. (Anti szerint nem)