Fineszedző Creative Commons License 2006.02.27 0 0 1737

Na, akkor azt hiszem most itt a pillanat, hjogy eláruljam, kik azokat, akik az utóbbi fél évben teszik tönkre az életemet.

Úgy tudom, ők az Ikon2 ajtószállítói az Excell2000 helyett.

A Trió Ajtó Kft., nem keverendő a Trió Trend Kft.-vel, akik miatt a weblapon azt írják, hogy hamisítják őket. Na, hát azt a szar szervezést, figyelmetlen munkát, hozzánemértést, ami a Trió Kft. csinál nem lehet másolni. Ezt le kellene védetni. Az isten barmai ezek, komolyan f*** telem van velük. És most tényleg csak foghegyről beszélek.

Tavaly augusztus végén rendeltem 4 ajtót, 1-et hanggátlással és automata küszöbbel. Jaj, de el is felejtettem a legjobbat. Egy esős szombaton fél egykor ott álltam a bolt előtt, amelyen az állt, hogy 13 h-ig van nyitva. Zárva volt, hát felhívtam a tűz esetére kiírt számot. A cégvezető vette fel, aki azt mondta - többbszöri mobiltelefonálás után, hogy a munkatársa azt mondja neki, hogy mindjárt jön, ebédel. OK! 13 óra körül (miközben többször mondta a kedves munkatárs, hogy mindjárt odaér), már azt jelentette az cégvezető, hogy ott van bent a kedves munkatárs (F. Gergely) a boltban. Kicsit furcsán éreztem magam. Nem azért, mert akkor már fél órája álltam az esőben, hanem hát, mert Gergő pajtásnak esélye sem volt mellettem besurrani. A bolt nyilvánvalóan üres volt, és ezt igyekeztem higgadtan tálalni a cégvezetőnek, de a kedves munkatárs is állította, hogy ott van. Hát ebben maradtunk, és csak később jutott eszembe, hogy vezetékesen kellett volna felhivatnom a boltot a cégvezetővel.

Ennek ellenére - merthogy nem találtam más hasonló árú céget, mégis őket választottam. Belátom, a kb. 20%-kal drágább MANTU Ajtóstúdió Kft.-t kellett volna választani. Természetesen 50% előleget azt elkérték. Kétszer voltak felmérni a terepet. Tehát augusztusban azt mondták a Trióban, hogy 2 hónapon belül meglesznek az ajtók. Két hónap múlva nagy nehezen elértem F. Gergő pajtást, merthogy egyáltalán nem vették fel a telefont a boltban, és ekkor mondta, hogy kis csúszás lesz. November elején jönnek az ajtók, és attól számítva kb. 2-3 hét múlva biztosan be is építik őket. OK. November elején megrendeltem a kilincseket is tőlük, bár természetesen így drágább volt, mint az OBI-ban. Mindegy, nehogy már másra mutogassanak, ha nem tudják beszerelni.

Továbbra sem hívtak fel, mikor hozzák az ajtót. Sok-sok csörgetés után felveszi az a f*** Gergő pajtás, és volt pofája azt mondani, hogy éppen most van előtte a megrendelésem. Nem emlékszem az összes telefonbeszélgetésünkre. Ekkor mondtam neki, hogy ne cicózzon, mert ez így nem mehet tovább, a szerződésben vállalt 90 napos határidő is lejárt. Ok-Ok, jövő héten megy az ajtó. (Most jut eszembe még egy csomó apró részlet, hihetetlen!  De ezzel nem töltöm már a sorokat.)

Természtesen se ajtó, se telefonálás. Akkor megint cégvezetőnek telefonálok, hogy mi ez a f***kolódás. Ez valami keddi nap lehetett, december elején. Megegyeztünk, hogy akkor csütörtökön vagy pénteken (ja, ez dec. 16-a volt) hozzák az ajtókat, ez az utolsó határidő. Csütörtök este telefonálok, merthogy gyanús kuss volt megint. Már egy másik pajtás  (M. István) vette fel (Gergő pajtást kirúgták), aki nagyon megértően mondta, hogy hát, sajnos, nem tudják pénteken sem beszerelni az ajtót. Teljesen ledermedtem. Ha Karácsonykor sincs ajtó, én gyilkolok. Felhívtam az ügyvéd haveromat, hogy elküldi-e a nevemben a faxomat, merthát tudom, mit kell bele írni, de így jobban nyomatékosíthatom.

Szombat reggel nyugodt hangon felhívtam István pajtás, hogy ha nem jön az ajtó hétfőn, akkor felejtsenek el, ügyvédhez fordultam, a többit meg képzeljék el. Persze, erre már mozdulnak, cégvezető hív, hogy hétfőn jön az ajtó. Télleg jött, de csak kedden szerelték be. Mindegy. De legalább jól szerelték volna be! Minden ajtónak volt egy halom hibája (ferdék, nehezen záródnak stb...), kettőt meg összecserélt a "mester" (aki egyébként joggal szidta Gergő pajtást, hogy rosszul mérte fel a terepet).

Januárban telefonálok, hogy bizony itt elég sok javítandó van. A nyomaték kedvéért, szigorúan egy oldalban remek dörgedelmes levelet rittyentettem. Leginkább saját megnyugtatásomra, de mintha ők is kicsit komolyabban vették volna a dolgot. Egy darabig. Most már csak címszavakban.

Január elején visszajött "mester", szerelgetett, és már csak két ajtó volt tök rossz. Az a baj, hogy a hibák 3-4 nap után jelentkeztek, meghát én is lassan jöttem bele az ajtós szakmába. Ekkora már jobban értettem a spanyol ajtókhoz, mint M. István pajtás meg a cégvezető pajtás, akik még azt sem tudták, hogy milyen zsanér van az ajtójukon. Na, ez a Trió minőség! Senki sem tud semmit. Menjenek inkább titkosügynöknek, mert asszem még középkori kínzószeklözökkel sem lehetne kiszedni belölük, mit is árulnak...

A második javítás volt a legjobb. Ekkor nyikorgott egy kilincs, de ehhez rossz alkatrészt hoztak. A kedves szerelő, aki kijött, szabadkozott, hogy ő ablakos és semmit sem tudott csinálni!!! Azért jól elbeszélgettünk.

Eztán most február elején kijött az álombrigád Mosonmagyaróvárról. (A sok munka miatt nem ők szerelték az ajtót.) Ők is nagyon leszidták az előző szerelőt, és mutogatták, hogy mennyi hiba van az ajtókon. Szerintük mind annyira rosszul lett beépítve, hogy újra kell tenni. Fotózkodás, jegyzkönyv szokásos... Azt ígérték két héten belül javítják.

Természetesen két hét múlva se telefon, se javítás. Kb*** Trió Ajtó!!!! Ma felhívtam, hogy adják már a kezeim közé István pajtást, hadd vágjam ki a szívét! Sajnos, István pajtás már leszerelt, elhagyta a céget, most én (nem láttam értelmét megjegyezni a nevét X pajtás) viszem az ügyet. Jó, nézzük, akkor mi a helyzet. - mondám jószándékúan.  Hááááát, emlékszem a nevére, én vettem át István pajtás ügyeit, de nem találom a papírjait. WTF????? Ekkor ismertettem nevekkel és számokkal a pillanatnyi helyzetet, pontos algoritmust adtam a teendőkről (telefonon folyamatábrát nem tudtam adni!) és kértem, hogy 2 napa alatt igyekezzen elintézni az ügyet és hívjon fel.

Itt tartok ma a Trió Kft-vel, akiket csak azoknak ajánlok, akik örömüket lelik a pereskedésben, esetleg próbára akarják tenni a türelmüket vagy az öklüket. Jogi-pénzügyi tuti lúzer egy cég, nevetséges, hogy pl. saját kárukra tévedtek a számlán (ez sajnos később a sok alkudozás miatt kiderült), amin további hibákat is elkövettek. Fogalmuk sincs, mi az a foglaló-előleg-szerződés szerinti teljesítés stb. Bár ne kellett volna annyira az ajtó! B+

Soha-soha Trió Ajtó.

Előzmény: IKON_D501 (1736)