sziasztok, végigolvastam a hozzászólások közül az utolsó 500-at.
Sohasem akartam gyereket, szpsz911, leginkább a Te írásaiddal értek egyet. Nekem nem az a problémám, hogy nem akarok gyereket. Az hogy én mit akarok, miért lenne probléma, és miért kellene ezért idejárkálnom, és családos embereket arról győzködni, hogy felesleges dolog a gyerekszülés... nem. A probléma ott van, hogy a Kedvesem bevallottan gyereket akar, én meg nem tudok mit kezdeni a dologgal. Vagy megváltozok, és beállok az úgynevezett "normális" emberek sorába, szaros pelenkát fogdosni és minden szabadidőmet feladni, éjszaka bömbölést hallgatni, hátha tényleg jó (emlékszem azért, mi volt az öcsémmel is!), vagy elmondom a frankót, és ennek vége (+ egy óriási megbántás, kiábrándítás és többéves önvádlás lesz a számlámon).
Azt hittem, segít, ha elolvasok egy ilyen topicot, de nem.
Néhány indok természetesen több, mint nevetséges. Ide sorolom a "ki gondoskodik rólad szaros vénember létedre" kihasználás-szagú bekezdést (több példa alapján állíthatom: a gyerek ugyan nem). Ide sorolom a "Te nem akarod a génjeidet továbbörökíteni?" kérdést - ez a kérdés nemhogy nevetséges, de még értelmezni se tudom. Miért akarnám éppen a génjeimet örökíteni? Kész humor. Egy fotó nem elég?
Nem akarok egyedül megöregedni, az biztos, de a családot én kétszemélyesnek képzelem el. Esetleg Lavaaa verziójában szivesen lennék a "második férj". Aki amennyire tud, összebarátkozik a már amúgyis félkamasz gyerekkel, amely gyerek pedig pár év múlva szééépen elhagyja a szülői házat, és helyreáll a nyugalom. Ennyi nekem elég is volna a gyerekekből.
Szóval az én problémám az, hogy a gyerek-kérdés miatt valószínűleg kockán forog a kapcsolatom.
Tulajdonképpen nincs is mit tanácsot kérni, 2 választásom van és kész. Egyik rosszabb, mint a másik. Csak, gondoltam, a többi egyszeri látogatóhoz hasonlóan én is leírom a helyzetemet.
Gézoo: ha válaszolsz erre, kérlek férfi létedre ne forszírozd a "babuci" kifejezést. nem áll jól. eddigi hsz-eidet ennél a szónál mindíg abbahagytam olvasni. Ez maximum Terry Black szájából hat természetesen.
kutyák: na ja.. nekem még a kutya is túl sok volt felelősségből. Rajtuk keresztül megtanultam, hogy mennyi felelősség egy másik élőlény pátyolgatása. Hát hogymondjam, sok.
PS. tudom, az indexen nem népszerűek az alacsony hozzászólás-számú nicknevek. Nos, nekem van még 2, többezer hozzászólással de azok közismertek... ezért van ez a harmadik.