Azok az utak valóban fel lettek ujitvaTedd még melléjük az Erdősort és a Kölcseyt. (Az már nem is négy, hanem hat.)
Erdösór utcai keresztezödés finoman szólva elbaszva...El. Inkább el is kerülöm. De ez nem valamelyik párt bűne, hanem egy ostoba közlekedésmérnöké.
De a jehováknak csontig benyaltak az mszp sek ,mert ott tükör sima aszfalt és közlekedési lámpa van a néptelen járdákon.Hát nem. Ott azért van tükörsima aszfalt, mert átadták a szigetszentmiklósi utat. Csak az a szakasza tükörsima, a közlekedési lámpa és az Erdősor között pont olyan pocsék, mint előtte volt.
az mszp sek 3 éve épitenek egy 1.5 km elkerülö szakaszt ebböl még 1km 499 méter hiányzik.Nem 3 éve, hanem 13, és nem az mszp-sek, hanem Demszky. (Főútvonal, nem kerületi hatáskör. Az a zebra is, ahol szegény kisgyerek kiszenvedett.)
Egyébként nem csak a Hollandi utat meg királyerdöt kéne nézni csepelen mert ott mindig is jólét volt,gyere be a CServenkára Árpád utcába és a gyár elé ahól a szabadtéri kép is készült.Leírtam, hogy én is panelban élek, ergo nem Hollandi, nem Királyerdő. Panel. (Az Árpád utcában is éltem régebben.)
Hiányzik az embereknek a gyár ahol napi 8 órába lehetett lopni....Kampányolj csak ezzel a lenéző mondattal Csepelen, majd meglátod, mire jutsz...