renegade Creative Commons License 2006.02.27 0 0 2176
De az MSZP-vel szemben más formációnak esélye sem lenne.

Ez nem igaz. 1990-ben az MSZP-t úgy elverték, hogy az "elvtársak" csak néztek. Mindenki tudta, hogy baj van -- hiszen azért is bukott meg az előző rendszer --, de én például nem azt vártam, hogy a demokrácia szent nevében hatalomra jutó új kormány gőgös lesz és néha bizony antidemokratikus, hazudik, és egyetlen épeszű pénzügyminisztert tud csak állítani (Kupát), azt is lecseréli. 1994-ben nem az MSZP nyert, hanem az MDF vesztett. Nem véletlen, hogy éppen most fognak eltűnni a történelem süllyesztőjében.

Európai politikusoknak esélye sem lenne a bakánról ittragadt MSZP-vel és csatlósaival szemben.

Hogy őszinte legyek, nekem Orbán és bandája még inkább a Balkánról jöttnek tűnik. Azt az arroganciát, uszító hangnemet, amivel politizálnak, normális országban nem tűrnék el a választópolgárok. Az MSZP-nek elég, ha négyévente rájuk szavazol. (Mondjuk másképp nem is menne, imázsuk, az nincs.) A fijjugnak ennyi nem elég, nekik az is kell, hogy csatlakozz a csordához, és azt üvölts, amit odafönn a szónok mond éppen, bármilyen üres -- de szépen hangzó -- szóvirágok is azok. Pfuj.
Előzmény: lcoder (2173)