renegade Creative Commons License 2006.02.27 0 0 2161
Semmi gond, 16 évesen az ember még másképp látja a világot, mire 18 lesz megváltozhat a világlátása.

Vagyis addigra "okosabb" lesz, és majd azt fogja mondani: "Most már nem zavar, hogy a politikai hirdetések hazudnak, hogy a politikusok rosszindulatúak és a negatív érzelmekre játszanak, hogy nyilvánvalóan teljesíthetetlenek az ígéreteik, hogy ostobának néznek, és csak addig kellek, amíg le nem adom rájuk a szavazatomat."

Remek perspektíva. De én inkább azzal foglalkoznék, mennyire természetes az, ami most itt folyik, van-e határa ennek, és ha igen, hol. És valahol tényleg szomorú vagyok: az én korosztályom az, amiről a fiam véleményt mondott tegnap, ilyennek lát bennünket, mert ilyenek is vagyunk. A jelenlegi elit morálisan megbukott. Az egyik oldalt még mindig beárnyékolja a közelmúltbeli elődök bűne, a másik meg egy békétlen, a hatalomért bármilyen etikátlanságra hajlandó, agresszív és arrogáns hazudozókból álló csapat, amelyik még a saját pártját is kőkeményen antidemokratikus módszerekkel tartja kézben. Hogy is tudnának másképpen kampányolni, mint ahogy?
Előzmény: lcoder (2154)