zsuzsu001 Creative Commons License 2006.02.26 0 0 88

Sziasztok!

 

Segítséget szeretnék kérni, egy elektromos grillező készülék kiválasztásában.

 

Egyik lehetőségként egy kontakt grillre gondoltam.

 

Steba FG 65 Low-Fat-Grill, stebafg65
Tapadásmentes alumíniumöntvény grillfelület kb. 35 x 20 cm, kivehető zsírgyűjtő tál, amibe a felesleges zsír lefolyik, beépített termosztát, bépített LCD-időzítő, üzemmód-, és hőmérséklet ellenőrző lámpa, 1400 W

 

Steba PG 4.4 Kontaktgrill-Gofri-Barbeque, stebapg44
Sokoldalú használhatóság, kontaktgrill, felülsütés, BBQ-grill, kenyérpirító funkciók, szétnyitható, megfordítható (grill, gofri), tapadásmentes alumíniumöntvény grill lap, állítható vastagság, nagy grill felület : 37 x 23 cm, beépített termosztát, metál,2000 W

Ezt a két típust néztem. Kérdésem lenne hogy mi a különbség a Low-Fat Grill illetve a kontakt grill között.

 

A másik lehetőségként gondolkoztam Raclette sütőn.

 

Steba RC 3 plus króm Inyenc Raclette sütő, kőlappal és grillel, stebarc3pluscrom
Bordázott, tapadásmentes, tömör acélöntvény grill-lap, természetes kő grill-lap, krómozott burkolat, grillező felület: 26 x 26 cm, 8 zománc bevonatú Raclette-serpenyő, beépített termosztát, 1450 W

 

Nem tudom melyik lenne jobb választás. Ha valaki használ ilyet vagy van tapasztalata ezzel a márkával kapcsolatban szeretném ha segítene a döntésben.

Várom a válaszaitokat. Köszi Zsuzsa